2012 m. spalio 26 d., penktadienis

Reserva Ecologica

Vakar, ketvirtadienį, važiavau į už Puerto Madero rajono esantį gamtos draustinį ("Reserva Ecologica").
Poros žodžių nusipelno ir pats Puerto Madero rajonas. Tai naujų statinių, daugiausia dangoraižių, rajonas. Arodo moderniai, be to, yra švarus. Kadangi yra prie vandens, laiveliai suteikia aplinkai ir romantiškumo.

Manau, tai nebloga vieta gyventi, nes yra kiek atokiau nuo triukšmingiausios miesto dalies, bet tuo pačiu yra visai šalia centro. Kitoje pusėje - rami gamtos oazė Reserva Ecologica. Tai parkas, ir kas man patiko, jis visai natūralus, be jokių kioskų, karuselių ir kitokių civilizacijos gėrybių. Viskas, kas jame padaryta, tai takeliai, kai kur suoliukai prisėdimui, na ir keletas šiukšliadėžių. Vieta tiesiog pasivaikščiojimui, ką ir padariau (lyg nepakankamai skaudėtų nušoktas kojas). Ramu, čiulba paukščiai, kvepia žole.

----------
Gricel klube vakar buvo ekstremaliai daug žmonių. Toks įspūdis, kad visos BsAs suėjo į šią milongą (La Cachila). Va čia tai tikrai pravertė pagarba Milongai. Šokama buvo petys į petį. Toks jausmas, kad šoki ne tik su savo partneriu, bet dar ir su aplinkinais :). Ir pabandyk, kad gudrus, šokti Disarlijų mažyčiais atsargiais žingsneliais :)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą