2012 m. spalio 20 d., šeštadienis

Kriokliai

Šiandien antra diena prie krioklių. Grįžom visiškai nusikalusios po pasivaikščiojimų parke. Ne tik pasivaikščiojimų, bet ir pasiplaukiojimų valtimi tiesiog po tais kriokliais.
Leo, vietinės agentūros darbuotojas, budintis viešbutyje, sudarė mums maršrutą, kaip optimaliai apžiūrėti parką, ir reikia pripažinti, tai mums padėjo, sudaryto maršruto pakako per akis. Nelengva, oi nelengva slampinėti tropiniame karštyje. Parkas tikrai labai gražus, tiek žalumos! Augalai tokie, kokių pas mus Kulionių miškuose ir mintyse nerasi, čia natūraliai auga tai, ką mes kambariuose vazonuose auginam, laksto iguanos, driežiukai, bezdžionės, net krokodilas vienas buvo, o jau drugeliai! Kartais apspinta drugeliai spiečiais, tokie gražūs gražūs, labai spalvoti, jautiesi kaip pasakoj :)
Daugiausiai adrenalino gavom plaukimo valtimi po kriokliais pramogoje. Priplukdė taip arti krioklių, kad matyti jau nieko nebegalėjom, akys užpiltos vandeniu, aplink visi tik žviegia, labai linksma, gerai, kad vanduo šiltas. Aišku, po to to anei vieno sauso siūlo neliko :)
Nuėjom parko takais nežinia kiek kilometrų. Turbūt per abi dienas nemažai, nes skauda kojas, gerai dar, kad kitaip nei nuo šokimo.
Grįžusios į viešbutį relaksuojamės mėdaudamosi viešbučio jaukumu. Ilsiuosi lovoje, o lova - prie didelio lango, pro kurį matau džiungles. Atostogos :)))
Netrukus eisime vakarieniauti. Ta proga apsirengėme suknelėmis.

Rytoj, jei oras leis, turėsime dar vieną nuotykį, o po to jau "namo", į BsAs.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą