2011 m. spalio 28 d., penktadienis

BA, spalio 27

Kojos, kojelės, mielosios mano, prašau jūsų, maldauju, atlaikykit dar vieną, tik vieną naktį, ir išleisiu aš jus atostogų, galėsite ilsėtis ramybėje nuo tango batelių, kol nesugrįšim čionais vėl.

Šios dienos tango programą įvykdžiau 100%.

Patiko derinti ankstyvas milongas su vėlyvomis. Taip daugiau galima pašokti. Aišku, jei norisi ir jei kojos laiko.

Šiandienos programoje nr.1 buvo "Lujos" El Beso klube. Jau patikrinta milonga su gerais šokėjais. Milonga nuo 6 p.m., taigi, puikios galimybės pašokus čia numigruoti dar kur nors. Šioje vietoje rubių ir morenos keliai išsiskyrė. Net nežinau ar jos buvo dar nuėjusios į Ninjo bien, kaip ketino, ar jau patingėjo, negaliu dabar miegančių paklausti :)
O aš, savų motyvų vedama, nuėjau į "La cachila" Gricel klube. Stebėjau milongos organizatorių. Pirmiausia nuo jo veido nė akimirkai nenuėjo šypsena. Nemačiau jo šokančio, nes visą laiką rūpinosi, kad visiems viskas būtų gerai. Visą laiką, maciau, jis stebėjo žmones. Stebėjo ir anksčiau, dar kitose milongose. Ir tik baigiantis milongai pašokome, ir jis labai domėjosi, o kokia muzika skamba mūsų milongose, papasakojo pasibaisėjęs kažkokia milonga Paryžiuje. Kaip smagu pasididžiuoti, kad pas mus visai tas pats :). Beje, viena paskutinių tandų buvo Carabelis.

--------
Man patinka šokti pagal Pugliese. Vieną tandą per milongą, ne daugiau, Bet tik turėtų būti kaip reikiant, ne pusiau.
--------
Prasidėjo atsisveikinimai. Graudu.
--------
Dar daug kas kirba ant liežuvio galo, bet akys visiškai merkiasi. Gal išguldysiu ant popieroaus visa tai vėliau.


Labanaktryt.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą