2013 m. vasario 9 d., šeštadienis

Apie stimuliatorius

Juokinga mintis aplankė, pasidalinsiu ja, nors tuo galiu užsitraukti daug kieno nemalonę.
Taigi. Pašlijus aš šiaip pablėsus poros šeimyniniam gyvenimui, porai berods siūloma kuom nors paįvairinti savo pabodusį gyvenimą - išvyka į gamta, romantiška kelione, seksualiais apatiniais ir t.t ir pan. Tai galbūt galėtų padėti sužadinti išblėsusius jausmus.
Tai prisiminiau stebėdama, kaip mūsų žmonėms patinka nekasdieniai tango renginiai. Kvietimai pasišokti įvairiose naujose vietose, aprangos kodai, gražūs poetiški žodžiai paprastai sukviečiau daugiau žmonių nei įprastos reguliarios milongos. Kai kas iš viso pasirodo tik proginiuose renginiuose. Ar tik tai ne ženklas, kad tango jausmai daug kam surusena tik ypatingose vietose, ypatingai pakviestiems?
Be abejo, šventės reikalingos, jos paįvairina gyvenimą. Bet jei negali džiaugtis savo antrąja puse (arba savuoju tango) be dirbtinių dirgiklių, tai kyla klausimas, ar bėra ką reanimuoti. Romantiška vakarienė restorane - puiku, bet jei puiku tik restorane, tai kažkas ne taip...
Kai su žmogumi gera ir idomu gyventi, tai gera kasdien, tuose pačiuose savuose namuose. Net gali būti taip gera, kad nenori nieko kito aplinkui matyti. Kaip ir tango - jei jau gera klausytis, šokti, tai nebūtina tam ieškotis vis kitos vietos arba persirenginėti.
Tos nekasdieniškos milongos - tai kaip romantiška kelionė, kaip seksualūs apatiniai išblėsusiams tango jausmams. Arba...  žaidimas, karnavalas, vaidinant tango...


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą