2011 m. spalio 11 d., antradienis

BA, spalio 11. Karjera

Jau tikras pavasaris, vakar po ispanų išėjau pakvėpuoti miesto dvasia. Pakanka lengvo megztuko. Edita ir Goda buvo tango pamokose, o aš leidau sau padykinėti po Miestą.
Vakare su Goda nuėjome į Practimilonguero praktiką el Beso klube. Šią praktiką organizuoja Monica Paz, ji yra skirta žiopliams supažindinti su milongueriškais šokimo papročiais. Iš tiesų tai norėjosi sutikti Monica, deja, jos nebuvo šį kartą, bet užtai mudvi su Goda buvom vienintelės atėjusios į praktiką, mokytojos buvo dvi, tai jos mus "patikrino", ir gavome individualių pastabų.
Paskui likome ten pat vykusioje milongoje Cachirulio, tikslumo dėlei pažymiu, kad prisijungė ir Edita. Va čia tai puota tango sielai! Šioje milongoje renkasi labai geri šokėjai, BsAs tango grietinėlė. Čia gali tekti ir pasėdėti laukiant kol pakvies, šokėjai išrankūs. Daugiau sėdinčių nei šokančių vyrų eilę Goda pavadino "prezidentų lože" :)
Bet neteko skųstis sėdėjimu. Mėgavausi puikiausiais tangopatiekalais, subtiliausiais glėbiais, ritmo pajutimais ir komplimentais. O, kad niekada tai nesibaigtų! Kas atpažins apačioje esančioje nuotraukoje dešinėje sėdintį milonguerą, tam - lauktuvės iš BsAs. Šokau su juo o jergutėliau kaip. Linksmiausia buvo dalis, kai Hectoras (milongos organizatorius) priėjo prie mūsų ir paklausė ar nenorėtume persėsti į pirmą eilę (pasodintos buvome antroje, pirma skirta portenjoms). Žinoma, norėjom:) Valio, mus "paaukštino"!
Grįžusios prie lengvų naktipiečių pasidūsavome ir paskaičiavome kaip reikės taupyti sekančiam bilietui...

5 komentarai:

  1. na ir krajeristes gi jus :) Nezinau kas tas milonguero, bet lauktuviu is BA noriu. Kodel Goda valgo su striuke? Ten ka, namie salta?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Namie nešalta, tik po milongos tokie geri jausmai kunkuliavo, jog be nusirenginėjimų prisėdom aptarti ir užkąsti

    AtsakytiPanaikinti
  3. Na, jei jau pasodino i pirma eile, tai ka jau cia mums ... cia Vilniuje ir dar ne portenjo

    AtsakytiPanaikinti
  4. Bandysiu spet, gal tas milonguero yra Pedro Sanchez?

    A/M

    AtsakytiPanaikinti