2011 m. spalio 8 d., šeštadienis

BA spalio 6-7

Kelionė prasidėjo nuo skrydžio vėlavimo. Vieni niekai, svarbu, kad jis įvyktų. Frankfurte kompanija po serijos sms pilnai susikomplektavo, ir jau visos trys prisėdusios kavinukėje aptarėme artimiausius tango planus. Paskui gėrėjomės pro langą didžiuliu savo lėktuvu ir fotografavomės prie įlaipinimo su tuo gražiu užrašu "Buenos Aires". Sakiau, skaityčiau ir skaityčiau tą grožį :)
Avialinijos stebina. Skrydis naktinis, galėtų leisti ramiai pamiegoti, bet kur tau, iš pradžių leidžia užmigti, paskui pažadina su sausainiukais, paskui su naktipiečiais. Hm, jeigu namie kas pažadintų 2 nakties ir pasiūlytų guliašo. Paskui pažadino Goda ir pavaišino saldainiais. Paskui dar protarpiais numigdavome, O paskui jau ir nebenorėjom miego, nes gražiai tekėjo saulė ir artėjome prie Buenos Airiu.
Buenos Aires pasitiko mus lietumi. tai nuotaikos nesugadino, kaip nesugadino ir 2 val. Bagažo laukimas. Šauniai apsirūpinusios pesais ir taxi, pasiekėme vietą, kuri artimiausias tris savaites bus mūsų namais.
O dabar turiu numigti, nes naktį laukia pirma milonga, apie ką, kaip ir kitką - vėliau.

----------
Prieš milongą, pasidavusi visuotinei panikai, nuėjau į grupinę Osvaldo ir Cocos pamoką. Atliekamas partneris po ranka pasitaikė, todėl pamokoje sudalyvavau. Tik kad neaišku liko kieno pamokoje esu :) Mokytojai bendrai visų nemokino, tai labiau panėšėjo į praktiką, kurios metu mokytojai duoda individualius patarimus šokantiems. Turi klausimų - klausk. Mano partneris, beje, puikus, dirbo gan savarankiškai, beveik sakyčiau, kad labiau buvau jo, o ne Osvaldo pamokoje :) Jei ne vienas aukso vertės Cocos patarimas man, kai kreipėmės pagalbos, kodėl blogai suprantu jo sudėtingus giros. Patarimas buvo paprastas kaip trys kapeikos - "klausykis muzikos". Paprasčiau nebūna, ir , kas nuostabu - padeda :)

------------
Milonga Lo de Celia. Pirma naktis nenuėjo veltui. Milonga tokia teisinga ir tradicinė. Garbaus amžiaus milonguerų rinkinukas, miela pažiūrėti. Ir, žinoma, pašokti. Mūsų veidai švinta :)))
Kaip niekad prisišokau "netradicinių" šokių. Šokau tropikalinius, pasadoblį, chacarera, ir netgi kažką panašaus į svingą. Smagumėlis!
Atrodo, akys jau visai merkiasi. labanakt sau sakau. 4 ryto, pats laikas numigti

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą