2011 m. spalio 27 d., ketvirtadienis

BA, spalio 26.

Laikas BsAs tirpsta. Jei jau negalima jo sustabdyti, bandome apsitanginti kaip galima daugiau.

Trečiadieniais gera popietinė milonga Caning salone. Na tikrai gera, patikrinome :) blogų tandų atrodo nei vienai nebuvo. Į šią milongą ateina daugiausia vyresnio amžiau vietiniai, su tikslu pašokti. Kad tikslas yra šokis rašau ne atsitiktinai, nes kai kuriose milongose dar ir valgome ir bendraujama su draugų kompanijomis. Kaip kad pvz Sunderland. Tik tango gobšumo vedamos turėjome palikti milongą su dar daug nepašoktų potencialiai gerų tandų, nes trečiadienio planuose turėjome praktiką Sunderland klube, praktika garsi savo sena tradicija ir mums labai knietėjo ją aplankyti. Deja, praktika nors ir buvo, bet ne su pagrindiniais mokytojais, todėl didžiai nusivylusios net nedalyvavome ir išskubėjome toliau milongintis.
Tiesa, BsAs taksistai verti atskiro paminėjimo. Idomių žmonių pasitaiko. Į villa urquisa mus vežė taksistė moteris, na, ne tai svarbu, linksmoji dalis buvo tai, taxi juk paėmėm ne tik dėl to, kad būtų greičiau, bet ir kad nereikėtų mums klaidžioti nežinomoje vietoje. O taksistė ėmė aptarinėti su mumis maršruto strategiją ir taktiką, paskui įdavė man lemputę, kad galėčiau pasišviesti SAVO žemėlapį šturmanaudama. Šiaip ne taip nuvairavome :). Kai kurie taksi turi GPS , o kai kurie kaip matom GPSais paverčia pačius keleivius.
Atgal iš Villa Urquisa vežė eilinį sykį smalsus taksistas, paklausė, ar neturime lietuviškų pinigų, parodė iš užsieniečių keleivių surinktų banknotų pluoštelį. Apšnekėjome kas ta Lietuva ir kur ji yra, kas yra lietuvių kalba, taksistas pademonstravo savo kuklias rusų k žinias ir iš mūsų gavo lietuvių k pagrindus :). Edita rankinėje rado lietuvišką monetą, kuri ir buvo jam padovanota, taksistui džiaugsmas, o Editai viltis sugrįžti į BsAs. Tiesa, Caning salone šokant su vienu žmogumi, su kuriuo jau šokau anksčiau, jis iškart išpoškino, kad pasidomėjo internete, kas ta Lietuva yra. Malonu. Ir galvojam mes visos, kad na po paraliais reprezentuojam ir garsinam Lietuvą :)

Po nesėkmingos išvykos į Sunderland iš pradžių dar galvojome grįžti į caningą pratęsti milongos su puikiaisiais senukais, bet pakeliui apsigalvojome ir pasukome į Suenjo Portenjo Boedo klube, šią milongą rekomendavo ne vienas, be to, aš ir šiemet linkusi followinti į milongas paskui tą nuostabiai šokantį Santechniką.
Pakeliui metro numigome ir boedo pasiekėme atšviežėjusia kondicija. Milonga neprilygo paliktai milongai caninge, bet ji ilgesnė, o elgiantis apdairiai selektyviai, turėjome visai gerą vakarą. Be to, visos vieningai nusprendėme, kad šampanas veikia pozityviai :)

1 komentaras:

  1. Labai gerai, kad įdėta nuotrauka. Dabar atpažinsiu (bet kur)karštas milongueras "nekaltai" snaudžiančias metro traukinyje.

    :)))

    AtsakytiPanaikinti