2013 m. spalio 14 d., pirmadienis

Mataderos. Kontaktų pravalymas

Mano turistinėje programoje buvo Feria de Matadero punktas. Tai turgus BA priemiestyje sekmadieniais. Kadangi sekmadienius turiu tik tris, įvykdžiau šį programos punktą nedelsiant, pasinaudojus geru oru, nes nežinia kas bus po to.
Važiuoti autobusu iki ten teko valandą (paskui tiek pat atgal). Sunku pasakyti, ar tas nedidelis turgus, pakankamai gerai aprašytas atsiliepimuose internete, yra vertas viso dviejų valandų kelionės. Aš kiek nustebau, nes tikėjausi kažko daugiau, antra vertus, nenusivyliau, nes radau pakankamai ramų miesto pakraščio suvenyrų turgų, be tos gausybės suvenyrų "su pakelta koja", kaip kad San Telme sekmadieniais. Tiesiog tai jaukus priemiesčio turgus sekmadininiam pasižmonėjimui. Žmonės apsipirkinėja, tam skirtoje aikštelėje šoka. Beje, nemažai skirta vietos maisto produktams, vietinių ūkininkų produkcijai. Nusipirkau esą ekologiško vyno iš Mendozos (tiesa, jo jau nebeliko...) Didesnė fiesta būna kokių nors švenčių metu, o paprastą sekmadienį viskas išrodo gan paprastai ir jaukiai.




Čia jau visai pavasaris, beje, medžiai žydi :


Tango dalyje šiandien buvo tikra beprotybė. Gerai tai gerai, kad yra daug milongų tą pačią dieną, bet ką daryti, kai nori aplankyti kelias iš jų, o ir ką daryti, kai atsisakyti nei vienos iš jų negali, nes bent keliose trūks plyš reikia sutikti norimus žmones. Taigi, teko šiandien pasiblaškyti: Plaza Bohemija - Lo de Celia - vėl Plaza Bohemia - El Beso. Bet viskas ne veltui, oi, kaip ne veltui :) Dieną užskaitau su kaupu.

Viskas, taškas. Tango alkis numalšintas. Nemažai tango pažinčių atnaujinta, randasi naujų. Dabar mėgausiuosi, stengsiuosi nebešokti su belenkuo. Užteks kiek bus, bet kas bus, turi būti tik gerai.





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą