2016 m. kovo 14 d., pirmadienis

Jaukios pakasynos



Jau spalio mėnesį kai buvau, sekmadieninės Lujos mirinėjo. Nepagerėjo ir dabar, bet kadangi buvo pranešta, kad šiandien bus paskutinė Lujos sekmadienio milonga, nutariau nueiti, iš solidarumo ir šiltų jausmų šiai milongai.
Tiesą sakant, slapta tikėjausi, kad ta proga ateis daug žmonių. Bet daug neatėjo, susirinko vargani kokie 30 – 40 šokėjų, dauguma moterys, dar dalis jų – poromis, taigi vyrų, su kuriais galima šokti, ne fontanai. Bet kas nuostabu – ogi taip jau nutiko, kad jaukiai ir maloniai prisišokau. Nebuvo kiekybės, bet buvo Lujos būdinga aukšta kokybė, buvo cabeceo be streso, šiluma ir ramybė.
Kalba, kad milonga žada po kiek laiko atgimti. Turbūt kitoje vietoje. Sekmadieninės Lujos nesėkmės priežastį visi kaip vienas įvardija nesimpatišką vietą. Aš dar pridurčiau – ir nelabai vykęs DJ. Ir dar manau, kad bent jau man sekmadienį yra bent kelios patrauklios vietos, kurioms tenka save dalinti. Išties geriau nereiktų dalinti. O dabar ką gi, milongos organizatoriai kiek atsikvėps ir turės laisvus sekmadienius, apsiribodami ketvirtadienine Lujos.

Išsiilgusi vasariškos šilumos, pasielgiau kiek neapdairiai, atsipalaidavusi parke. Pasekmė – raudona kaip virto vėžio dekoltė, ir dar pėdos. Nebeaišku kokiom milonginėm drapanom ir  bateliais tai dangstyti, vis tiek matosi ir partneriams milongose tenka aiškintis kodėl esu raudona. Laukiu, kol laikas išgydys.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą