2012 m. spalio 14 d., sekmadienis

Tigre

Na tiek to jau, Cachirulo Malcolme šį kartą užskaitau, neatsiimdama kritikos pačiai vietai. Gal dėl to, kad pasodino šį kartą į parterį, kas žino, kaip bebūtų, kur kas maloniau sėdėti ne už nugarų. Hmm, reikės dabar lankyti, ar ką, jei jau vietos pagerėjo.
Nesu tikra dėl vieno pastebėjimo, reikės dar pasekti, ar iš tiesų, ar tik pasirodė, kad po loterijos Hector visuomet pasako, kad dabar gros Troilo, ir visuomet paleidžiama ta pati Troilo tanda.
Vienam nematytam berniukui sakau nemačiau dar tamstos čia, tai jis sako o taip, Cachirulyje aš pirmą kartą. O vietinis, iš priemiesčio. Keistas jausmas, kai tenka pasakyti "sveikas atvykęs" vietiniam žmogui.
Prieš tai dar buvom Los Consagrados, bet šiemet jau taip nebepatiko. Kažkaip nusibodo žmonių jūroje ieškoti šokėjų, su kuriais šokti išties labai norisi. Gerai, kad buvo keletas pažįstamų iš kitų milongų, nes visi kiti - daugeliu atvejų buvo loterija, ir nebūtinai su laimėjimu.

O pagrindinė šios dienos (šeštadienio) atrakcija man buvo išvyka į gamtą.
Galų gale prisiruošiau paplaukioti delta.
Gaila, kad Edita dėl mokslų neprisijungė, na, ką darysi, mokslai -dalykas šventas.
Važiavau nuo Retiro stoties traukiniu iki miestuko Tigre. Traukinio bilietas į abi puses juokingai mažas - 4 pesai. Tigrėje šurmuliuoja suvenyrų prekyba, bet ties jais nesustojau, mano tikslas nuvo paplaukioti delta, todėl susiradau kataramaną, kuris mane paplukdė po deltą besigrožint gražiais pakrančiuų vaizdais

4 komentarai:

  1. kažkodėl man atrodo, kad žinau kokia ta Troilo tanda :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Aš tik įsidėmėjau, kad jis visada pasako: "O dabar - Cachirulo" ir užgroja, aišku, Cachirulo. Kokios dainos groja toliau, neatsimenu, bet jos yra kelios labai panašios :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Troilo iš 1941-1942: Cachirulo, Cordon de oro, Guapeando, Milongueando en el quarentas. Galbut kiek kita tvarka :)

    AtsakytiPanaikinti